Cum sa alegi un PC pentru gaming:

Ce este un PC de gaming:

Dacă sunteți ca mine când am început să joc pe computer, prima și cea mai importantă întrebare este probabil „Ce computer cumpăr?” Aceasta este o întrebare foarte grea pentru oricine este interesat și este o întrebare complicată când căutăm un răspuns concret. Pentru a vă ajuta, am compilat un fel de ghid pentru alegerea unui PC de gaming.


Acest ghid este specific pentru a vă ajuta să cumpărați un computer pre-construit. Asta înseamnă unul care este deja asamblat și funcționează, nu unul pe care trebuie să-l construiești singur. Dacă doriți să știți cum să construiți un nou PC, avem și un ghid pentru asta. Există avantaje în cumpărarea unui PC de gaming pre-construit, cum ar fi accesibilitatea și fiabilitatea pentru cei care nu sunt familiarizați cu construirea unuia. Este, de asemenea, evident mult mai rapid și mai ușor de cumpărat prefabricat. Așadar, dacă construirea propriului sistem nu este o opțiune acum, iată ce trebuie să luați în considerare pentru a obține cel mai bun PC de jocuri pentru dvs.

Pentru Laptopuri bune de gaming bune și ieftine click aici. Pentru PC-uri (desktop) de gaming click aici. Am găsit un articol destul de original aici care prezintă unele dintre cele mai bune PC-uri pentru gaming ieftine, sau cel putin care iși merită fiecare bănuț.


Găsiți-vă obiectivele

Primul lucru de care are nevoie orice cumpărător de PC-uri pentru gaming atunci când se angajează în această călătorie este să-și dea seama care sunt obiectivele lor reale. Iată câteva dintre cele mai importante lucruri de luat în considerare.


Cumpăr un PC doar pentru a juca un singur joc sau intenționez să joc mai multe?

Care sunt aceste jocuri?

Sunt acele jocuri solicitante?

Vreau să am un computer rezistent la viitor, care să poată reda titluri triple-A cu grafică de ultimă generație pentru anii următori?

Intenționez să fac altceva decât să joc jocuri pe computerul meu, precum streaming sau redare video?

Vreau să joc jocuri în mișcare, călătoresc des sau vreau o platformă mai permanentă acasă?

Fiecare răspuns la o întrebare va schimba tipul de computer pe care îl căutați. Dacă intenționați să jucați în primul rând un joc mai vechi precum Overwatch sau Rainbow Six Siege, nu veți avea nevoie de ceva incredibil de puternic pentru a vă rula jocul, chiar și la cele mai înalte setări grafice. Dacă doriți să vă scufundați în jocuri mai noi, precum Cyberpunk 2077, Control, Final Fantasy XXIV și multe altele, veți avea nevoie de o configurare mai puternică. Dacă călătoriți mult, există pretendenți puternici pentru laptopurile de jocuri. Și dacă doriți să efectuați mai multe sarcini pentru a transmite în flux sau pentru a lucra, veți dori un computer cu un anumit tip de procesor.


Puneți-vă toate aceste întrebări, aflați exact ce veți dori să faceți cu noul computer și luați notă de toate. Odată ce ai lista de note, treci la pasul următor.


Stabiliește bugetul

Acesta este poate cel mai important pas. Dacă cineva mi-ar cere să găsesc cel mai bun PC de joc disponibil, este o întrebare ușor de răspuns. Aș alege unul cu toate hardware-urile mele preferate de la producătorii mei preferați, răcirea lichidă personalizată și un design elegant și aș putea găsi unul care ar costa peste 10.000 de euro. Este o întrebare ușor de răspuns, dar cel mai adesea, adevărata întrebare este „Care este cel mai bun computer de gaming pentru mine?”


Această întrebare este mult mai dificil de pus, deoarece, deși îmi pot examina obiectivele și pot găsi cu ușurință cele mai bune dintre cele mai bune lucruri de cumpărat, cam totul se schimbă atunci când te scufunzi în cât poți cheltui de fapt. În funcție de nevoi specifice, puteți face tăieturi în anumite zone, dar poate nu și în altele. Chiar dacă doriți o platformă rezistentă la viitor care să poată face față jocurilor mari, puteți face acest lucru fără a sparge banca și majoritatea oamenilor nu vor sau nu își pot permite să spargă banca.

Blog 1

Blog 2

Blog 3

Blog 4

Blog 5

Blog 6

Prezentare


Deci, aflați cât puteți cheltui pe această platformă și fiți sinceri cu voi înșivă. Jocurile sunt distractive, dar nu merită să fie sparte. Crede-mă, am învățat din experiență.

Decideți hardware-ul dvs. de bază

Doar puțin mai puțin important decât bugetul dvs. este determinarea hardware-ului și tipurilor de hardware de care aveți nevoie. Există mulți, mulți factori care trebuie luați în considerare și atunci când aterizați pe o construcție pentru a cumpăra, ceea ce face procesul mai complicat decât înainte. Din fericire pentru dvs., am fost în jurul blocului și vă putem ajuta cu unele dintre întrebările și notele mai frecvente. Le vom descompune pe baza întrebărilor la care ați răspuns când ați decis obiectivele PC-ului dvs. de jocuri.

Pentru început, trebuie doar să stabiliți ce tip de joc sau jocuri doriți să jucați pe noul computer. Acest lucru vă ajută să restrângeți hardware-ul necesar, ceea ce vă poate ușura decizia. De exemplu, și ca exemplu pe care l-am folosit mai sus, dacă jucați doar un joc mai vechi precum Overwatch sau Rainbow Six Siege, echipamentul dvs. nu ar trebui să fie foarte bine pregătit pentru a obține în continuare cea mai bună grafică posibilă. Puteți rula un GPU modern de gamă medie, cum ar fi AMD Radeon 5700 sau Nvidia 2060 SUPER. La fel, un procesor de gamă medie, cum ar fi un Intel i5 9600 K sau un AMD Ryzen 3600. Pentru ceva de genul Fortnite, cerințele hardware minime ar putea fi chiar mai mici - dar s-ar putea să nu aveți atât de multă rezistență la viitor încorporată în sistemul dumneavoastră.

Pe de altă parte, dacă intenționați să vă scufundați într-o mare de jocuri noi, mai solicitante, cum ar fi Cyberpunk 2077 sau altele, în timp ce rulezi grafică la maximum de capacitățile lor, vei avea nevoie de ceva cu adevărat puternic pentru a le gestiona. Vorbim despre un GPU SUPER Nvidia 2080, un procesor Intel i9 9900K și cel puțin 16 GB de memorie RAM. Acest lucru va fi capabil să gestioneze majoritatea jocurilor de ultimă generație, dar nu veți putea face multitasking la fel de mult. Oricum ar fi, veți dori RAM cu viteze cuprinse între 3000 sau mai multe.

O resursă utilă pentru determinarea hardware-ului dvs. de bază este „Can I run it?” Acest site agregă cerințele de sistem pentru jocurile populare și viitoare de pe computer și vă spune care sunt specificațiile hardware minime și recomandate pentru aceste titluri (pe lângă scanarea computerului dvs. actual pentru compatibilitate, dacă doriți asta). Dacă nu aveți nicio idee despre hardware-ul pe care îl veți dori în PC-ul dvs. de jocuri, priviți în viitor la un joc viitoare pe care doriți să îl jucați, cum ar fi Borderlands 3, și luați cerințele recomandate ca bază pentru noul PC de joc. În acest fel veți fi setat cu un sistem care ar trebui să ruleze jocurile dorite pentru anii următori.

Aș recomanda oricui să caute un computer cu o unitate solidă, dar dacă bugetul dvs. nu este prea mare, puteți scăpa doar alegând un SSD mic doar pentru Windows și un joc sau două, în timp ce alegeți un hard disk mai ieftin conduceți pentru restul nevoilor dvs. de stocare. Avantajele utilizării unui SSD sunt evidente și nesfârșite. Eșuează mult mai rar, citesc și scriu date mult mai repede, puteți reduce timpul de pornire la câteva secunde, jocurile se vor încărca mult mai repede și lista continuă.


Evident, cu cât crezi că va trebui să salvezi mai multe jocuri, documente, imagini, videoclipuri și audio, cu atât ar trebui să fie mai mare spațiul de stocare total. Există hard disk-uri absolut masive pentru bani nu prea mulți, așa că, dacă aveți nevoie de tone de date, nu vă temeți de o unitate de platou cu RPM mare. Puteți obține doar acel SSD mai mic pentru Windows și jocul dvs. preferat.


Ultimul aspect major asupra hardware-ului pe care va trebui să îl faceți este factorul dvs. de formă. Ești în deplasare? Calatoresti mult? Sau vrei ceva care să poată menține semipermanența la tine acasă sau la birou? Din câte știu (hei, aș putea fi surprins), există doar două modalități de a merge aici. Puteți obține fie un laptop pentru jocuri, fie un desktop pentru jocuri. Oricum ar fi, există câteva opțiuni foarte solide pentru fiecare și le vom enumera mai jos.


Cunoaște mărcile de PC-uri pentru jocuri

Înainte de a ne arunca cu cap în modele specifice de desktopuri și laptopuri de jocuri pre-construite pentru a alege, ar trebui să ne uităm pe scurt la mărcile de PC-uri. Există o mână de mărci care au devenit cunoscute ca producători de jocuri pentru PC de încredere și de încredere. Unii dintre ei au început cu reputația pentru un singur lucru, cum ar fi plăcile de bază sau plăcile grafice, dar toți la un moment dat s-au stabilit și ca producători de jocuri complete pentru PC.

Cercetați opțiunile computerului de jocuri

Folosind notele pe care le-ați dat mai devreme, folosind obiectivele de jocuri pe computer și ținând cont de buget, este timpul să vă analizați opțiunile. Există o mulțime de platforme de jocuri pre-construite grozave pe Newegg care abordează diferite obiective și le vom împărtăși aici, explicând în același timp ce obiective se adresează fiecăruia dintre ele.


–Ca și în cazul tuturor componentelor, cu cât numerele sunt mai mari, cu atât sunt mai bune.

Spor!


VEZI SI:

Ghid detaliat alegere stabilizator telefon

Ghid alegere PC de gaming

Ghid alegere oale cu inductie

Ghid pentru masina de spalat cu uscator

Cum alegi o placa video

Ghid pentru multicooker

Ce sunt castile wireless

Ce este foarfeca electrica pentru pomi

Ce este o imprimanta 3d

Ce Tocator de crengi imi trebuie

Ghid detaliat Casti wireless

Cum alegi un Calculator de gaming

Ce este un Stabilizator imagine telefon

Blog cu Recenzii

La ce se foloseste foarfeca electrica

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ușurința cu care pot fi utilizate căștile wireless

Definiția bicicletelor și trotinetelor electrice